De Vesten feesten events zalen

Scoor met De Vesten

Zoekt u nog een locatie om uw EK-event te organiseren? klik dan hier en scoor met ons mee.

De Vesten feesten events zalen

Afhaalgerechten

Onze afhaalgerechten, het neusje van de zalm. Ontdek hier meer over eten afhalen bij De Vesten.

De Vesten feesten events zalen

Collega's pakket

Boek een "Uit de bol pakket" en kom met je collega's feesten op onze After Work Party. Reserveren en meer info via Rudi op 014/86.78.49.

De Vesten feesten events zalen

Tevreden klanten

Wie zijn onze tevreden klanten? Ontdek ze hier.

De Vesten feesten events zalen

Verjaardagspakket

NIEUW NIEUW NIEUW. Boek een spetterend verjaardagspakket en kom met de jarige feesten op onze After Work Party. Reserveren via Rudi op 0475/31.36.52.

De Vesten feesten events zalen

Missie

De Vesten feesten events zalen

Bestel online

Probeer onze gloednieuwe webshop en bestel online.

De Vesten feesten events zalen

Afhaalfolder

De Vesten feesten events zalen

BBQ time

Maak deze zomer van je BBQ een feest. U heeft de keuze uit 3 pakketten.

De Vesten feesten events zalen

De Vesten ballon

Zelf een graag meevliegen in onze luchtballon? Dat kan. Neem snel contact met onze ballonvaarder Yves via 0478/515.730.

De Vesten feesten events zalen

Sundays at De Vesten

Even gezellig bijpraten met familie of vrienden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan ons zondagrestaurant. Reserveren kan via 014/86.78.49.

De Vesten feesten events zalen

Scoor met De Vesten

Zoekt u nog een locatie om uw EK-event te organiseren? klik dan hier en scoor met ons mee.

Feest- en seminariecomplex De Vesten

Koloniale elegantie, gecombineerd met een tijdloze stemming en een moderne infrastructuur: De Vesten in Laakdal heeft het allemaal. Dit feest- en seminariecomplex dompelt jou en je gasten onder in een rustige sfeer die ideaal is voor het organiseren van zowel zakelijke events als familiefeesten. De Vesten is dan ook de perfecte locatie voor meetings, conferenties, huwelijksfeesten, communie- of lentefeesten, en nog veel meer. Lees gauw verder en ontdek alles over onze event locaties!

Een zaal huren in De Vesten

De Vesten beschikt over maar liefst elf verschillende zalen die dienst doen als event locaties. Ga op ontdekkingsreis langs de zalen Columbus, Magelhaes, Livingstone,… en vind een zaal die perfect is voor jouw evenement of feest! Op de pagina “Onze zalen” vind je meer concrete informatie over deze ruimtes en hun mogelijkheden. Voorts heeft De Vesten ook een hypermoderne keuken waar de meest culinaire hoogstandjes met liefde bereid worden. Een prachtige tuin, toffe speeltuin en ruime parking maken het plaatje helemaal compleet. Voor het organiseren van familiefeesten, bedrijfsevenementen en tal van andere events ben je aan het goede adres bij De Vesten!

De Vesten beschikt over maar liefst elf verschillende zalen die dienst doen als event locaties

Het team van De Vesten staat altijd voor je klaar

Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn twee belangrijke pijlers van De Vesten in Laakdal. Ons passioneel team staat dan ook altijd voor je klaar en doet er alles aan om het jou en je gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wil je een themafeest organiseren, maar weet je niet goed waar te beginnen? Moeten er last-minute nog dingen worden aangepast? Of lijkt het je maar niet te lukken om een goede dj te vinden? Geen probleem, De Vesten gaat samen met jou op zoek naar een gepaste oplossing en adviseert je waar nodig. Wie bij ons een zaal huurt krijgt trouwens ook een gratis wijnpakket of logo-animatie als bedankje.

Naast het verhuren van zalen organiseert De Vesten ook een aantal eigen feesten en events.

Eigen events en andere diensten van De Vesten

Naast het verhuren van zalen organiseert De Vesten ook een aantal eigen feesten en events. Zo is er “De Vesten After Work”, onze after work party die plaatsvindt op elke derde donderdag van de maand. Op straffe muziek dans je hier zo de stress uit je lijf, maar niet zonder eerst geproefd te hebben van ons warm buffet. Op zondag kan je dan weer komen genieten van een gezonde zondagsbrunch.

Deze “Sundays at De Vesten” zijn ideaal om gezellig bij te praten met vrienden en familie. Of ga je bij je thuis een feest organiseren, maar ben je niet meteen een held in de keuken? Dan zijn er de afhaalgerechten van De Vesten. Deze worden bereid door onze eigen keukenploeg en kan je komen ophalen in ons complex te Laakdal. Je ziet het: ook bij je thuis zorgt De Vesten voor een geslaagd feest!

De Vesten legt jou en je gasten in de watten

Ben je op zoek naar een feestzaal, vergaderzaal of seminariezaal? Zoek dan niet langer, want bij De Vesten ben je aan het juiste adres! Ons feest- en seminariecomplex bevindt zich in Laakdal (in de buurt van Geel, Eindhout, Kasterlee, …), vlak bij de afrit Geel-Oost van de E313 Antwerpen-Luik. De Vesten is dan ook makkelijk te bereiken vanuit het hele land.

Ben je op zoek naar een feestzaal, vergaderzaal of seminariezaal? Zoek dan niet langer, want bij De Vesten ben je aan het juiste adres!