Opkomende events

Ontdek onze feesten!

Stanley's Poppin' Bottles

Start the New Year with a bang! Stanley’s Poppin’ Bottles is ook dit jaar weer jouw ideale plek om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden! Geniet eerst van een rijkelijk & feestelijk buffet en dans het nieuwe jaar in op de swingende partymuziek van DJ Bart. Gegarandeerd een knalstart van 2019! € 125 all-in voor buffet, drankjes en party!

 

Poppin' Bottles

De Vesten @ Home - Traiteur

Vier je graag thuis maar breng je jouw feestavond liever niet achter het fornuis door? Kies dan voor onze feestelijke meeneemgerechten. Koud of warm, je bestelling zetten we met de grootste zorg klaar. Alle warme gerechten worden geleverd met echte borden en glazen, duurzaam en luxueus! Hang die schort snel weer weg en geniet van een onvergetelijke avond!

Traiteur

Familiebuffet

Zondag 23 en 30 december 2018 & dinsdag 1 januari 2019 kan je bij ons genieten van huisbereide soepen, een waaier van warme gerechtjes en een smakelijk dessertbord van de Chef. Starten kan van 12 tot 15 u. Kom genieten met de hele familie!

 

Familiebuffet

Zondagrestaurant

Geen zin om op zondag te koken voor de kids? Wil je graag lekker en gezond eten zonder uren in de keuken te staan? Kom dan zeker lunchen tijdens Sundays at De Vesten! Elke laatste zondag van de maand op het menu: een hapje van de chef, twee heerlijke, hartige soepen, gevolgd door een hoofdgerecht naar keuze. Voor je kinderen hebben we een aangepast menu.

Zondagrestaurant