zalen

Alles wat je moet weten over het huren van onze zalen.

Feest- en seminariecomplex De Vesten telt in totaal veertien verschillende zalen, genoemd naar enkele bekende ontdekkingsreizeigers. Deze zalen vormen de ideale feestlocatie voor bijvoorbeeld een communie- of trouwfeest, en ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je hier op de juiste plaats. In wat volgt ontdek je meer over het zaalverhuur bij De Vesten en over de troeven die onze zalen te bieden hebben.

Verschillende zalen voor elk feest of event

Een babyborrel, een trouwfeest, een modeshow, een communiefeest of lentefeest, een lezing, een themafeest en zo gaat het lijstje nog wel even door: in de zalen van De Vesten kan je werkelijk elk type event organiseren. Binnenkomen doe je in onze ruime foyer die geschikt is voor recepties tot 400 personen. Eveneens op de benedenverdieping is er onze grote zaal voor feesten tot 410 personen, die je ook kan opdelen in drie zalen die elk plaats bieden aan 120 personen. Bovendien is er achteraan een poort langs waar bestelwagens kunnen binnenrijden om materiaal uit te laden. Andere zalen zijn Gerlache, onze romantische huwelijkssuite die ook dienst kan doen als kleine vergaderruimte, en de buffetzaal die als vergader- of feestruimte kan worden ingericht. Via een royale trap in de foyer ga je naar de bovenverdieping. Hier bevindt zich onze zaal voor feesten tot 150 personen, die ook weer kan worden opgedeeld in drie aparte zalen.

Tot slot hebben we zaal King die plaats biedt voor 24 personen. Bekijk zeker even het grondplan om een beter idee te krijgen van al deze zalen!

“Alle zalen zijn standaard uitgerust met draadloos internet, ramen die allemaal verduisterd kunnen worden, klimaatregeling, beamer, scherm en geluidsversterking met ingebouwde boxen, en nog veel meer!”

De troeven van onze zalen

De combinatiemogelijkheden van onze zalen vormen alvast een eerste troef, maar daar blijft het niet bij. Alle zalen zijn tevens standaard uitgerust met alles wat je nodig kan hebben voor jouw event: draadloos internet; ramen die allemaal verduisterd kunnen worden; klimaatregeling; beamer, scherm en geluidsversterking met ingebouwde boxen,… Komen deze zalen toch nog iets tekort voor jouw evenement? Geen probleem, vertel het ons en wij bekijken de mogelijkheden! Ook wat betreft de inrichting van de zalen heb je keuze te over. De Vesten werd namelijk ingericht in een strakkere koloniale stijl, zodat we slechts met enkele kleine aanpassingen al een heel andere sfeer kunnen creëren.

Voorts zijn alle zalen in ons complex voorzien van tapijt (wat zorgt voor een goede akoestiek), is er een aparte ruimte voor rokers en is er ook een grote gratis parking voor de deur. Last but not least kan je in de zalen van De Vesten ook culinair genieten. Wij beschikken over een eigen keukenploeg die de heerlijkste gerechten voorschotelt, van klassiek tot hedendaags en zelfs internationaal.

Zalen te huur in De Vesten

Maak kennis met de zalen van De Vesten in Laakdal en ga écht op ontdekkingstocht! Doorheen het complex vind je veertien zalen die stuk voor stuk genoemd zijn naar bekende ontdekkingsreizigers. Columbus, Magelhaes, Livingstone enzovoort: deze zalen bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagd trouwfeest, een rustige vergadering of een ander event

Wil je graag een zaal huren bij De Vesten of meer ontdekken over de mogelijkheden van onze zalen? Aarzel dan niet en contacteer ons op info@devesten.be of via 014/86.78.49!

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag