Trouwen

Een droomlocatie voor je huwelijk.

De mooiste avonturen beginnen in De Vesten. Plan jouw onvergetelijke dag samen met onze wedding planner. Van de keuze van je zaal tot het samenstellen van een menu om duimen en vingers bij af te likken: wij laten niets aan het toeval over. In De Vesten is alles mogelijk.

Plan je droomfeest

download het trouwboekje

De ideale handleiding voor een geslaagde trouwdag

 

In de komende maanden worden jij en dit boekje onafscheidelijk. Het gidst je immers doorheen al je huwelijksvoorbereidingen, met maand per maand een checklist. Zo kan jij zorgeloos de mooiste dag van je leven vieren. Grasduin door de tips, tricks & lijstjes. Krabbel je beste ideeën neer op de blanco pagina’s en laat je inspireren door enkele sfeerbeelden.

 

 

Download de planner

Een bruiloft op jullie maat.

button previous
button next

Contacteer nu onze wedding planner!

Aan de slag

Een droomlocatie voor je huwelijk.

button previous
button next

Onze zalen zijn ontworpen met jouw wensen voor ogen. Wil je een groots feest of hou je het liever kleinschalig? Kies je voor een à la carte menu of liever een gezellige barbecue? Dj of een live band? De Vesten helpt je om de belangrijkste knopen voor jouw feest door te hakken. 

Aan de slag

Waarom een huwelijksfeest in Domein De Vesten?

20 of 800 genodigden?

Je kan kiezen uit 14 polyvalente zalen, die helemaal moduleerbaar zijn voor jouw trouwpartij. 

Ontvang je gasten in stijl

Kies voor onze ontvangstzaal waar je de gasten voor je trouwfeest al dan niet culinair kan verwelkomen.

Binnen en buiten

Bij mooi weer kan je genieten van het terras en de tuin en binnen is het stijlvol vertoeven tijdens je huwelijksfeest.

Uitgerust en afgestemd op al je noden

Filmpje of muziek voor het bruidspaar? In onze zalen geniet je van een kraakheldere akoestiek en de nieuwste audiovisuele apparatuur.

Vlot bereikbaar met ruime parking

Niemand komt te laat voor jouw feest, want we liggen vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313, centraal gelegen bij Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Gratis parking voor al je gasten op je trouwdag!

Kindvriendelijk & teenager-proof

We maken jouw feest even spectaculair voor de kinderen als voor de volwassenen. Opties genoeg: springkasteel, goochelaar of kinderdisco, en nog veel meer!

Onze chef-koks creëren het feestmenu voor jouw mooiste dag.

All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

Taart

 

 

Zij beleefden een prachtfeest.

Ons huwelijk bij Domein De Vesten was gewoonweg perfect! We werden enorm goed geholpen bij het organiseren van onze trouwdag en op de dag zelf werd iedereen tot en met de laatste dans op zijn wenken bediend.
Liesbeth & Tom
Het eten bij Domein De Vesten is echt van topniveau! Iedereen was onder de indruk van het dessertenbuffet en ook de andere gerechten waren gewoonweg perfect.
Pieterjan & Nico
Domein De Vesten is echt een prachtlocatie! De mooie groene setting, de prachtige foyer en de stijlvolle aankleding van de zaal maakten ons huwelijksfeest helemaal af!
Paulien & Lucas
Onze overnachting in de bruidssuite van Domein De Vesten was de kers op de taart. De kamer was tip top in orde en het ontbijt was overheerlijk!
Elmas & Fatima
Domein De Vesten had aandacht voor alle details en onze persoonlijke wensen, precies zoals we het in gedachten hadden! Er werd ook gedacht aan de noden van onze kids waardoor ook zij ons trouwfeest fantastisch vonden!
Evelien & Nicolas
Dankzij Domein De Vesten werd ons gouden jubileum een prachtige dag! Zowel het koude als het warme, en niet te vergeten het dessertenbuffet, werd door iedereen zeer gesmaakt en gewaardeerd.
Frans & Mia

Een domein met 1001 mogelijkheden.

Domein De Vesten, da’s pure verwennerij. Van culinaire magie tot overnachten in stijl: duik in de mogelijkheden van jouw toekomstige feestlocatie.

Overnachten

 In De Vesten Suites snuif je ‘s ochtends de geur van verse koffiekoeken op, sta je heerlijk lang onder de douche, en leggen we je lekker in de watten.

Meer info

Gastronomie

Van piekfijne, originele catering tijdens jouw evenement tot ons zondagsrestaurant: in De Vesten besteden we héél veel aandacht aan lekker eten.

Meer info

Jubileum

Zilver, goud, diamant: als je lang en gelukkig getrouwd bent, mag dat wel eens in de bloemetjes gezet worden. In De Vesten zijn we niet enkel gespecialiseerd in bruiloften, maar kunnen we ook een pracht van een jubileumfeest voor jou in elkaar boksen.

Meer info

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag