Jubileum

Vier de liefde op een droomlocatie.

Zilver, goud, diamant: als je lang en gelukkig getrouwd bent, mag je als jubilaris wel eens in de bloemetjes gezet worden. In De Vesten is alles aanwezig om een prachtig jubileumfeest te organiseren.


Plan je jubileumfeest

Een jubileum op jouw maat.

button previous
button next

Contacteer nu onze jubileumplanner!

Aan de slag!

Een droomlocatie voor je jubileum

button previous
button next

Onze zalen zijn ontworpen met jouw wensen voor ogen. Wil je een groots feest of hou je het liever kleinschalig? Kies je voor een à la carte menu of liever een gezellige barbecue? Dj of een live band? De Vesten helpt je om de belangrijkste knopen voor jouw feest door te hakken. 

Aan de slag

Troeven genoeg voor een spectaculair jubileumfeest.

20 of 800 genodigden?

Maak je keuze uit 14 zalen die je helemaal naar wens inricht, voor een jubileum op maat.

Ontvang je gasten in stijl

Trakteer je gasten op een hapje en een drankje in onze stijlvolle ontvangstzaal.

Binnen en buiten

Genieten op het terras of in de tuin? Dat kan! Zowel binnen als buiten is het stijlvol vertoeven. 

Uitgerust en afgestemd op al je noden

Terugkijken op de mooie jaren met een leuk filmpje? In onze zalen geniet je van een kraakheldere akoestiek en de nieuwste audiovisuele apparatuur.

Vlot bereikbaar met ruime parking

Komen je gasten van overal? De Vesten is makkelijk bereikbaar, vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313, centraal gelegen bij Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ook onze parking is groot genoeg!

Kindvriendelijk & teenager-proof

Verwacht je ook jong volk? Geen nood: wij zorgen voor de nodige animatie zoals een springkasteel, goochelaar, kinderdisco, en nog veel meer!

Onze chef-koks creëren jouw jubileummenu.

All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

bffgb

 

Een domein met 1001 mogelijkheden.

Domein De Vesten, da’s pure verwennerij. Van culinaire magie tot overnachten in stijl: duik in de mogelijkheden van jouw toekomstige feestlocatie.

Overnachten

 In De Vesten Suites snuif je ‘s ochtends de geur van verse koffiekoeken op, sta je heerlijk lang onder de douche, en leggen we je lekker in de watten.

Meer info

Gastronomie

Van piekfijne, originele catering tijdens jouw evenement tot ons zondagsrestaurant: in De Vesten besteden we héél veel aandacht aan lekker eten.

Meer info

Trouwen

De mooiste avonturen beginnen in De Vesten. Plan jouw onvergetelijke dag samen met onze wedding planner. Van de keuze van je zaal tot het samenstellen van een menu om duimen en vingers bij af te likken.

 

Meer info

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag