Overnachten

Verse lakens: check. Nu jij nog.

Wil je een spetterend feest in stijl afsluiten? Heerlijk indommelen na een bedrijfsevent? Of gewoon genieten van een deugddoend weekendje weg? De Vesten is een plek ontworpen voor échte genieters. Kies voor pure luxe in de Suites of ontspan in het Appartement. Geniet van een een verkwikkende nachtrust en ga daarna op verkenning in de Kempen: een regio met 1001 inspirerende mogelijkheden voor ontspanning.

 

Laat je in de watten leggen.

button previous
button next

Boek nu je verblijf in De Vesten!

Laat je in de watten leggen

button previous
button next

Boek nu je verblijf in De Vesten!

Waarom kiezen voor De Vesten?

Indommelen na je event

Geen zin om nog naar huis te rijden na een trouwfeest of evenement? In De Vesten Suites kruip je onder de lakens wanneer je dat wil.

Ontbijt inbegrepen

Sta op met de geur van koffiekoeken en proef van een royaal en gevarieerd ontbijt om duimen en vingers bij af te likken.

Ontdek De Kempen

Verken de 1001 mogelijkheden van onze mooie streek bij het ontwaken. Wij vertellen je graag welke plekjes een bezoekje waard zijn! 

Prijzen Suites

Overnachten In De Vesten Suites, da’s pure verwennerij. Bij De Vesten Suites is ontbijt inbegrepen.

Prijzen suites_Domein de Vesten

Prijzen Appartement

Geniet van een heerlijk verblijf in het De Vesten Appartement. 

Het ruime appartement van 130m² is gelegen op de eerste verdieping en is geschikt tot 8 personen. Ontbijt is niet inbegrepen in de prijs. Er is de mogelijkheid om ontbijt te nemen in De Vesten of een ontbijtmand te laten leveren in het appartement.

Opgelet: bij events in de Expo kan er geluidshinder zijn.

Prijzen appartementen_Domein de Vesten

Voorzieningen: Keuken  I  Eethoek  I  Salon met TV  I  Slaapkamer 1 met twin bed  I  Slaapkamer 2 met twin bed  I  Slaapkamer 3 met twin bed en stapelbed  I  Twee badkamers met douche  I  Badlinnen en keukenhanddoeken  I  Berging  I  Terras
 

Wil je graag reserveren? Vul dan het aanvraagformulier in onderaan deze pagina, of bel ons via 014 86 78 49. Wij checken voor jou of je verblijf beschikbaar is en sturen je daarna een bevestiging.
 

Woonkamer_appartement_DomeindeVesten  Keuken_appartement_DomeindeVesten  Eetruimte_appartement_DomeindeVestenBadkamer_appartement_DomeindeVesten  Slaapkamer_appartement_DomeindeVesten  Slaapkamer_appartement_DomeindeVesten

Vraag hieronder jouw reservatie aan

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag