Gastronomie

Culinaire hoogstandjes in De Vesten.

Van piekfijne, originele catering tijdens jouw evenement tot de Thaise specialiteiten van Tiw Thai: in De Vesten besteden we héél veel aandacht aan lekker eten. Wist je dat je zelfs thuis kan genieten van de creaties van onze chefs?

Ontdek hier de mogelijkheden.

Verschillende keukens

Reis rond de wereld met ons wereldkeuken-buffet, ga voor een hartige barbecue, of kies à la carte.  We stemmen een menu af op jouw wensen.

Voor kleine en grote groepen

Familiefeest of groots evenement? Proef de authentieke Thaise keuken. Pittige, kraakverse en gezonde gerechten die nazinderen.

Buffet

Lekker en gezond eten zonder uren in de keuken te staan? Bekijk onze afhaalgerechten.

Onze chef-koks creëren jouw menu. 

All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.

Hapjes​​​​

Tiw Thai

Ervaar de authentieke Thaise keuken.

In Tiw Thai dompelt chef Tiw je onder in een wereld vol fijne kruiden, adembenemende curry’s en kraakverse groenten. Proef zachte en pikante specialiteiten, rechtstreeks uit het land van de glimlach. Wij trakteren elke genieter op een ontdekkingsreis langs het beste wat Thailand te bieden heeft.

Ontdek Tiw Thai

Een domein met 1001 mogelijkheden. 

Domein De Vesten, da’s pure verwennerij. Van culinaire magie tot overnachten in stijl: duik in de mogelijkheden van jouw toekomstige feestlocatie.

Trouwen

De mooiste avonturen beginnen in De Vesten. Plan jouw onvergetelijke dag samen met onze wedding planner. Van de keuze van je zaal tot het samenstellen van een menu om duimen en vingers bij af te likken.

 

Meer info

Overnachten

 In De Vesten Suites snuif je ‘s ochtends de geur van verse koffiekoeken op, sta je heerlijk lang onder de douche, en leggen we je lekker in de watten.

Meer info

Jubileum

Zilver, goud, diamant: als je lang en gelukkig getrouwd bent, mag dat wel eens in de bloemetjes gezet worden. In De Vesten zijn we niet enkel gespecialiseerd in bruiloften, maar kunnen we ook een pracht van een jubileumfeest voor jou in elkaar boksen.

Meer info

Contacteer nu onze feestplanner!

Aan de slag